Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçen hafta beklenmedik bir yenilgi alan ve Play-Off yolundaki iddiasını rakiplerinin puan kaybetmesine bağlı olarak sürdürmek zorunda kalan Karşıyaka, bu haftaki rakibi Eyüpspor karşısına aklı geçen haftada kalmış şekilde çıktı.

        Oyun başlar başlamaz golcüsü Can Erdem’in direkte patlayan topu oyuncuları iyice sıkıntıya soktu. Bir de üstüne üstlük Eyüpspor Atakan ile öne geçti. Savunmanın göbeğinde oynayan Fatih ve Cenk’in anlaşmazlığı neticesinde sürpriz bir şekilde geriye düşen Kaf Kaf, Okan’ın bireysel yeteneği ile soldan getirdiği topu Eyüpspor filelerine bırakmasıyla eşitliği sağladı.

        İkinci yarıda farklı bir takım vardı sahada. Tayfun ve Can Erdem ver-kaçında topla son olarak buluşan Can, klasına yakışır bir şekilde muhteşem bir gol attı.

        Bu gol yeşil-kırmızılı takımın maçı kazanmasına yetti.

        Ancak oyuncuların sahadaki görüntüleri Play-Off yarışındaki rakibi Kastamonuspor’la bir maç eksik olarak puan puana gelmesi ve rakibinin bugün oynayacağı Tokatspor maçını kaybedip kaybetmeyeceği endişesiyle doğru orantılıydı.

        Bu dakikadan sonra Karşıyakalı oyuncular işlerine bakmalı ve kalan 3 maçı da kazanmalılar. Sonuna kadar devam etmeliler. Buradan ders çıkartıp kendi işlerini kendileri halletmeli. Başkasının eline bakmamalılar.

        Diğer Yazılar