Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor deplasmanda zirve mücadelesi veren Ümraniyespor’a karşı. Daha önce eski yabancı oyunculara ödenmeyen borcu nedeniyle 3 puanı silinen ve aynı nedenle önümüzdeki salı gününe kadar ödeme yapamaz ise 3 puanı daha silinecek olan bir takım. Üstelik kadro dışı olmaları nedeniyle Burak ve Okan’dan yoksun bir kadro ile mücadele ediyorlar.

        15 maçta 20 puan toplamış. Bu ligin 30 golle en fazla gol atan takımı. Bireysel olarak iyi oyuncular dan kurulu, takım oyununda başarılı bir ekip. Biri Glumac’ın neden olduğu penaltıdan olmak üzere yediği 2 golle 2-0 geriye düştü. Ama maçı bırakmadı.

        Can hocanın 2. yarıdaki Cüneyt ve Sedat hamleleri oyunun kaderini değiştirdi. Özellikle Sedat’ın Abdülkadir’e “al da at” dediği pasla attırdığı gol mükemmeldi.

        Arkadan Otoo’nun füzesiyle gelen gol maçı bir anda 2-2 ye getirdi. Bu yarıda oyunun hakimi de galibiyeti hak eden de kesinlikle Balıkesir’di.

        Abdülkadir ilk yarıda rakip ceza alanında 3 kişiyi ipe dizer gibi geçti. Şutu kaleciden tekrar kendisine geldi. Verdiği pasta Otoo topu direğe nişanlamayıp golü atsa, oyunun uzatma dakikalarında yakaladığı pozisyonları gole çevirebilse Balıkesirspor maçı kazanan taraf olacaktı. Bu şartlarda beraberlikle alınan 1 puan da iyi sonuçtur. Sorunlar çözülür ve bu oyunculara güvenilip destek verilirse, bu takım bu ligde çok iş yapar.w

        Diğer Yazılar