Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can derdindeki Manisa ile 7 haftadır maç kazanamayan genç Altınordu’nun yağmurdan ağırlaşan 19 Mayıs Stad’ındaki mücadelesinde gülen taraf Şeytanlar oldu. Maçın son 20 dakikası her iki takımın 10 kişiyle oynadığı enfes bir mücadeleye sahne oldu. Maçın hakemi Erkan Engin 11 sarı 2 kırmızı kart göstererek maçın önüne geçti.

        Henüz maçın 2. dakikasında sarı kart gören Mustafa Sevgi 20. dakikada boş kaleye gol atmak üzere olan Barış’a arkadan müdahale yapınca 2. sarı karttan kırmızı görerek oyundan ihraç oldu. Verilen penaltıyı Kerim Avcı gole çevirerek Altınordu’yu 1-0 öne geçirdi.

        Aslında ilk 20 dakika içinde gole yakın olan, Peroviç, İsmail ve Bilal ile Altınordu kalesinde gözüken Manisaspor’du. 10 kişi kalan Manisaspor öne çıkarak oynadı. Yine gol kaçıran taraf oldu.

        2. yarıda 1 kişi fazla oynamanın avantajını kullanarak organize ataklar ile rakip kaleye daha çok giden ve goller kaçıran Altınordu, Perovic ile golü atıp eşitliği sağlayan Manisaspor oldu. 70. dakikada Caner 2. sarı karttan ihraç olunca Altınordu da 10 kişi kaldı. 11 kişi gol atamayan Altınordu 10 kişiyle gol attı. Mirkan’ın müthiş bir kafa golüyle 2-1 öne geçti.

        90+5 de Perovic’in 90’a giden şutunu adeta havada asılı kalarak kurtaran kaleci Erce son sözü söyledi.

        Şeytanlar haftalar sonra kazandı. Manisa ise kötü gidişe dur diyemedi.

        Diğer Yazılar