Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Say kadro dışı, Tayfun Pektürk kenarda.

        Sahada bir tek golcü Can Erdem var. Maç öncesi endişeler tavan yaptı. Bu takım böylesine önemli bir maçta nasıl gol atacak diye.

        Maç başlayınca endişeler yavaş yavaş yok oldu. Genç Karşıyaka, geriden Metin ve Mustafa Aşan ile baskı yapıyor. Rakip rahat gelemiyor. Karşıyaka öne çıkıyor. Genç Harun iyi ve faydalı oynuyor. Yaptığı olgun hareketler ile takımın eksiklerini kapatıyor.

        Henüz maçın başında Harun ceza alanı içinde düşürülüyor, net penaltı verilmiyor. Arkadan kaleci Alişan’ı önde yakalıyor ustalık dolu vuruşunda talihsizlik, top üst direkten dönüyor. Ama baskı sonucunu veriyor ve Arif’in usta işi pasıyla Can Erdem golü atıyor. Endişeler yerini genç oyunculara güvene bıraktı. İlk yarı çok iyi oynayan ve 1-0 önde kapatan bir Karşıyaka vardı sahada.

        Ne olduysa ikinci yarıda oldu. Kırklerelispor bu ligin iyi takımlarından biri. Caner Koca ve Metincan gibi iyi oyuncuları var. KSK önünde oyuna da ağırlıklarını koyup, 84. dakikada beraberliği yakaladılar.

        Kaf-Kaf’ı kazanamadı diye bu maç ile eleştirmek doğru değil.

        Yok şirketleşme, yok 6 puan silinmesi ve yeni puan silinmeleri önleme çabaları derken, ligde ilk yarı bitti. KSK, 11 puanla tehlike hattında.

        Beyler bir zahmet uyanın artık koskoca 105 yıllık ulu çınar için bir şeyler yapın.

        Başka Karşıyaka yok...

        Diğer Yazılar