Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? (GS'nin kadrosunda Gomis var mı) - Futbol Haberleri

        Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında lider Galatasaray'ı evinde konuk edecek. Ligin ilk yarısının bitmesine son iki hafta kala, liderlik serüvenini sürdürmek isteyen Galatasaray, deplasmandan 3 puanla ayrılarak evine mutlu dönmek istiyor. Peki, Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hakkında merak edilenler...

        Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lige mükemel bir giriş yapan fakat Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş'a karşı aldığı mağlubiyetler sonucu eleştirilerin hedefi olan Galatasaray, geçen hafta Akhisarspor'u 4-2 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Galatasaray, şampiyonluk yarışında ligin ilk yarısını lider bitirmek için tüm kozlarını ortaya koyacak.

        YENİ MALATYASPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı 17 Aralık Pazar (bugün) günü saat 16.30'da başlayacak. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakem ise Koray Gençerler olacak.

        REKLAM

        YENİ MALATYASPOR İLE GALATASARAY İLK RANDEVUDA

        Galatasaray, Süper Lig'de bugün oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

        Ligde geride kalan 15 haftada sarı-kırmızılılar 32 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Malatyaspor ise 16 puanla 13. sırada bulunuyor. Galatasaray, ligde son olarak evinde T.M. Akhisarspor'u 4-2 mağlup ederken Malatya ekibi ise Göztepe'ye 3-2 mağlup oldu.

        GOMİS OYNAYABİLECEK

        Akhisarspor karşılaşmasında Mustafa Yumlu'ya yaptığı hareket sonucunda kırmızı kartla oyundan atılan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Profesyonel Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor karşılaşmasında tamamladı. Teknik Direktör Igor Tudor'un görev vermesi halinde Gomis, yine takımın en önemli gol silahı olacak. Gomis, ligde geride kalan 15 haftada 14 kez rakip fileleri havalandırdı.

        3 FUTBOLCU SINIRDA

        Galatasaray'da Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Maicon, Badou Ndiaye ve Sofiane Feghouli, Malatya karşısında sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Göztepe müsabakasında takımını yalnız bırakacak. Sakatlığı devam eden Latovlevici, Mariano ve Tolga Ciğer ise mücadelede forma giyemeyecek.

        REKLAM

        EVKUR YENİ MALATYASPOR-GALATASARAY MAÇI BİLGİLERİ

        STAT: Yeni Malatya Stadı

        HAKEM: Ali Palabıyık

        YAYIN: beIN SPORTS

        SAAT: 16:30

        EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Dening, Azubuike, Rahman, Pereira, Turgut, Boutaib

        TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

        GALATASARAY: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis

        TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ