Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Haftanın filmleri

Giriş: 03.12.2015 - 10:15 | Güncelleme:

Bu hafta 6 yeni film vizyonda

DÜĞÜN DERNEK 2

Vizyon Tarihi:
04 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - Türkiye

Tür: Aile , Komedi

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Rasim Öztekin, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Roberto Carlos, Şinasi Yurtsever

Senaryo: Selçuk Aydemir

Yapımcı: Necati Akpınar

Film Özeti

İlk filmde İsmail'in düğünü için toplanan ekip, bu kez de İsmail'in torununun sünnet töreni için kolları sıvıyor. Ancak başlarına yine birbirinden komik olaylar gelmesine engel olamazlar. Düğün Dernek'in devam filmi, 4 Aralık 2015'te vizyona girecek.



MACBETH

Vizyon Tarihi:
04 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - İngiltere, Fransa, ABD

Tür: Dram , Tarih

Süre: 113 Dak.

Yönetmen: Justin Kurzel

Oyuncular: Marion Cotillard, Michael Fassbender, David Thewlis, Paddy Considine, Jack Reynor

Senaryo: Todd Louiso, Jacob Koskoff

Yapımcı: Iain Canning, Emile Sherman

Film Özeti

Shakespeare'in klasik Macbeth hikayesinin 2015 versiyonu. İskoçya'da bir dük olan Macbeth, günün birinde 3 cadıdan kral olacağı kehanetini duyar. Son derece hırslı eşinin de etkisinde kalarak, evinde misafir kalan kralı öldürerek tahta geçer. Ancak cadıların krallık dışında başka kehanetleri de vardır.



AŞKA ÖZGÜRLÜK

Vizyon
Tarihi: 04 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - ABD

Tür: Biyografi, Dram, Romantik

Süre: 103 Dak.

Yönetmen: Peter Sollett

Oyuncular: Julianne Moore, Ellen Page, Michael Shannon, Steve Carell, Josh Charles

Senaryo: Ron Nyswaner

Yapımcı: Stacey Sher, Michael Shamberg

Film Özeti

New Jersey polis teşkilatında 23 yıldır çalışmakta olan eşcinsel Laurel Hester (Julianne Moore), terminal akciğer kanseri teşhisi konduktan sonra ömrünün sonuna geldiğine emin olmuştur. Ancak yasalar gereği hayat arkadaşı Stacie Andree (Ellen Page), resmen evlenemedikleri için Hester'ın ölümünden sonra ona geçmesi gereken emeklilik haklarına sahip olmayacaktır. Hester, Andree ve avukat Steven Goldstein (Steve Carell), birçok gönüllü ile birlikte mahkemenin kararına karşı büyük bir hukuk mücadelesi başlatır.

Film, Laurel Hester'ın gerçek hikayesinden esinlenerek çekildi.



SARMAŞIK

Yapımı: 2015 - Türkiye

Tür : Dram

Süre: 104 Dak.

Yönetmen: Tolga Karaçelik

Oyuncular: Nadir Sarıbacak, Çağdaş Onur Öztürk, Osman Alkaş, Kadir Çermik, Hakan Karsak

Senaryo: Tolga Karaçelik

Yapımcı: Tolga Karaçelik, Bilge Elif
Turhan

Diğer Adı: Ivy

Film Özeti

Bir armatör iflas eder ve o sırada seferde olan gemisindek mürettebat gemide mahsur kalır. Zira deniz hukuku gereği gemide kalmak zorundadırlar ve hiçbir yere kıpırdayamazlar. 5 gemici ve bir de kaptandan oluşan mürettebat bu huzursuz bekleyişte hiyerarşik güç mücadelesine girecektir. Gişe Memuru filmiyle dikkatleri çeken Tolga Karaçelik'in ikinci bağımsız projesinde senaryo da kendisine ait. Görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki üstlenirken, müzikler de Ahmet Kenan Bilgiç imzası var. Dramın ağır bastığı yapımın oyuncu kadorsunda ise Nadir Sarıbacak, Kadir Çermik, Hakan Karsak, Osman Alkaş, Özgür Emre Yıldırım, Seyithan Özdemir yer alıyor....



LIFE

Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - İngiltere

Tür: Biyografi, Dram

Süre: 111 Dak.

Yönetmen: Anton Corbijn

Oyuncular: Robert Pattinson, Dane DeHaan , Ben Kingsley, Alessandra Mastronardi , Joel Edgerton

Senaryo: Luke Davies, ıan Canning

Yapımcı: ıan Canning

Film Özeti

Magnum Fotoğraf Ajansı'nda çalışan bir fotoğrafçı olan Dennis Stock (Robert Pattinson), o günlerde tanınmamış bir aktör olan James Dean'de (Dane DeHaan) ışık görür ve onunla bir fotoğraf çalışması yapmak ister. İlk başlarda pek bir sonuç çıkmasa da James'in kısa sürede şöhreti artar, ikilinin arkadaşlığı da ilerler. Sonunda James'in isteği üzerine memleketi Indiana'ya bir yolculuk yaparlar.
Film, gerçek olaylardan esinlenerek çekildi.



DOLANMA

Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - Türkiye

Tür: Dram

Süre: 90 Dak.

Yönetmen: Tunç Davut

Oyuncular: Muhammet Uzuner, Murat Kılıç, Defne Halman, Baran Şükrü Babacan

Senaryo: Tunç Davut

Diğer Adı: Entanglement

Film Özeti

Batı Karadeniz’in bir köyünde umutsuzluk içinde sıkışıp kalan, yazgılarına boyun eğen, bir şeyler yapma, bir şeyler kurma gücünü bulamayan mevsimlik orman işçisi iki kardeş ve oradan oraya savrulan bir kadının öyküsü... Yaşamlarını kaçak odun keserek, dış dünyadan yalıtılmış aile yadigarı bir evde, zorluklarla sürdüren iki erkek kardeş ve bir kadının hikayesini anlatan film; doğaya ve kendilerine yabancılaşan, ilişkileri birbirine dolanan bu üç kişinin umutsuzluklarını sorguluyor.



Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?