Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Erkekler de üşür

Giriş: 12.12.2015 - 05:08 | Güncelleme:

Kara kış kapıda. Haftalardır kadınları yazıp duruyoruz ama erkekler ne giyecek? Beylerin stiline bu sezon neler katkı sağlıyor, hangi sıcak parçalar bu kış onları soğuktan koruyor?

Esra ÇORUH / HABERTÜRK CUMARTESİ

2015 kışı beyler için sıcak ve renkli geçeceğe benziyor. Kumaşlar kalınlaşıp ağırlaşırken renk ve desenler canlılığını koruyor. 60’lı yılların retro siluetleri, 70’lerin oversize formlarına bürünüyor. Toprak tonları, dominant gri, kiremit rengi, camel tonları ve gece mavisi sezonun göz alıcı renklerinden. Klasik kesimler bu sezon da modern çizgilerle buluşurken sıcak parçalar soğuk günlere meydan okuyor. Beyler, gardırobunuz kış detoksuna hazırsa sıcak bir kış için bu parçaları eksik etmeyin.

KURTARICI HIRKA

Her sezon olduğu gibi 2015 kışının da temel parçası hırkalar. Nasıl giymeli? Klasik kurtarıcınız hırkalar, gömleklerinizin ve basic tişörtlerinizin en büyük destekçilerinden olacak. Anne örgüsü yünler ve kalın kaşmirlerle sıcacık bir kış garanti.

BALIKÇI YAKA KAZAK

Balıkçı yaka yani boğazlı kazaklar kışın klasiklerinden. Kalın yün kumaşlardaki boğazlı kazaklar, klasik renkler dışında canlı tonlar ve geometrik, grafik desenlerle sezon trendlerine ayak uyduruyor. Nasıl giymeli? Bu sezon balıkçı kazaklara kadife ceketler eşlik ederken formal kombinlerde bile takım elbisenin içine balıkçı kazaklar tercih edebilirsiniz. İster klasik slim fit pantolonlarla isterse spor jean’lerle balıkçı yaka kazakları kombinleyebilirsiniz.

DÖRT DÜĞMELİ CEKET

Yazın olduğu gibi kışın da dört düğmeli ceketlerin hükümdarlığı devam ediyor. Kadife ve yün kumaşlar, ceketleri sıcak bir kışa hazırlıyor. Nasıl giymeli? Yün ipek karışımı kumaşlar, klasik düz kesimler ve en önemlisi canlı renkler ve ekose desenler, klasik ceketlerden sıkılanlar için ideal. Bu ceketleri, düğmelerini kapatıp kullanırsanız stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

SPORTİF SWEATSHIRT
 

Kışın tişörtlerin yerini sweatshirt’ler alıyor. Bu kış logolu, logusuz baskılı, baskısız, sportif tavrından ödün vermeyen kalın kumaşlardaki sweatshirt’ler gardıropların temel parçalarından. Nasıl giymeli? Bu sezon eşofman görünümlü pantolonlarla ya da klasik jean’lerle sweatshirt’leri tamamlayabilirsiniz. Sweatshirt’lerin cool duruşuyla hem sıcak bir kış geçirebilirsiniz hem de trendi görünebilirsiniz.

COOL PALTO
 

Kışın vazgeçilmezi paltolar, gardıropların en güçlü elemanlarından. İster militer, ister sportif isterse klasik tarzlarda her kış olduğu gibi bu kış da yeni bir paltonuz olsun! Nasıl giymeli? Pofuduk montlar, sportif erkekler için ideal. Kürk detaylı mantolar, jean ve gömlek ikilisine çok şık eşlik ederken, uzun formlardaki pardösüler, takım elbiselerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olacak.

KLASİK BOT
 

Erkek giyiminin en büyük tamamlayıcılarından biri olan ayakkabılar, havaların soğumasıyla birlikte yazlıklarla vedalaşarak yerini botlara bırakıyor. 2015 kış sezonunun bot modelleri, hem sokak stilinin en iyi yansıtıldığı casual kombinlerde hem de ofis şıklığında erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday. Nasıl giymeli? Alternatifiniz çok! Kısa bilekte biten modeller, yanları lastikli zamansız chelsea’ler, biker botlar, uzun bağcıklı botlar kahve ve siyah tonlarında her kış sezonunda olduğu gibi bu sezon da trend olma özelliğini koruyor.

KALIN TRİKO
 

Kalın örgü trikolarla yükünüz ağırlaşsa da bu cool parçalarla sıcacık ve trendi bir sezon geçirebilirsiniz. Nasıl giymeli? Kalın saç örgüler, rengârenk desenli modeller ve koyu tonlarla bir kazağı farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Yapmanız gereken, biraz yaratıcı olmak. İster klasik pantolonlarla, isterse jean’lerle kombinleyebileceğiniz kalın trikolar, fular gibi farklı aksesuvarlarla tamamlandığında görünüme hareket katar, unutmayın.

KADİFE PANTOLON
 

Beyler, bu sezonun dikkat çeken parçalarından kadife pantolonlarla biraz nostalji yaşarken, sıcak bir kış için kadife şıklığını gardıroplara taşıyoruz. Nasıl giymeli? Kışın kadife pantolonları, klasik ofis stili için tercih edebilirsiniz. Kadife pantolonlar hem spor hem de şıktır. Oduncu gömlekler ve hırkalar, kadife pantolonunuza çok şık eşlik edebilir; aynı zamanda düz renkli kadife pantolonları, düz ya da desenli triko kazaklarla birlikte kombinleyerek spor bir tarz yakalayabilirsiniz.

ATKI VE ŞAL
 

Kaşkol ve şallar sezonun en sıcak, en güçlü aksesuvarlarından. Atkılar bu kış üşümekten ziyade daha stil sahibi bir görünüm için kullanılıyor. Nasıl giymeli? Palto ve kazaklarla uyumlu kaşkollar ya da geniş ve uzun battaniye kıvamındaki şallar, bu kış görünümünüzü kusursuz tamamlayacak.

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?