Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da besici Mehmet Nuri Delibaş'ın, otomobilin bagajında ölü bulunmasıyla ilgili biri firari 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

        Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ali Önal, Vakıf Reşit Efe ve Halil Yiğit katıldı. Bir süre önce yakalanan firari sanıklardan Fırat Karakaş ise Antalya E Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

        Karakaş savunmasında, iki yıldır Antalya’da çalıştığını ve hakkındaki yakalama kararından haberi olmadığını iddia etti.

        Davanın firari sanığı babası Melik'in Irak'ta yaşadığını kendisine söylediğini anlatan Karakaş, olayla ilgisinin olmadığını ileri sürdü.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Hayvan alım satımı yapan besici Mehmet Nuri Delibaş, merkez Sarıçam ilçesi Seyhan Baraj Gölü kenarındaki Deliçay mevkisinde 29 Mart 2015'te park halindeki otomobilin bagajında boğularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Sanıklardan Vakıf Reşit Efe ve Ali Önal, önceki savunmalarında, firari Melik Karakaş'ın, Delibaş'ı bez veya çorap gibi bir cisimle boğarak öldürdüğünü öne sürmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler