Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da evinde rahatsızlanan ve dışarıya çıkmak isterken yere yığılan 63 yaşındaki kadına, itfaiye ekiplerinin demir kapıyı açmasının ardından ulaşıldı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir apartmanın 2'nci katında yaşayan bir kadının yardım istediğini haber alan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri söz konusu adrese gitti.

        Ekipler, yerden kalkamayan kadına ulaşabilmek için demir kapıyı hidrolik ayırıcı yardımıyla açmaya çalıştı. Eve giren itfaiye ekipleri, bilinci açık olan Aysel Yaylacı'ya ulaştı.

        Geçirdiği trafik kazası sonucu omzunun kırıldığı, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği ve evine döndükten sonra yeniden rahatsızlandığı belirtilen Yaylacı, itfaiye ekiplerinin ambulansla hastaneye götürülmesi önerisini ise kabul etmedi.

        Bunun üzerine kadın, ekipler tarafından yatağına taşındı.

        Kadının bazı komşuları, ihtiyacını karşılamak üzere yanında kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler