Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa kuzey kavşakları 53-132. kilometrelerindeki bağlantı yollarında üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle Şanlıurfa-Şuruç-Şanlıurfa batı bağlantı yolu kavşakları Gaziantep-Şanlıurfa yönü 12-16. kilometrelerinde 3 şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi istendi.

        TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerindeki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

        Antalya-Alanya yolunun 22-28. kilometrelerindeki kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Muğla-Kale yolunun 35-50. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

        Tatvan ayrımı Bitlis 9. Bölge hududu devlet yolunun 14-17. kilometrelerinde trafik akışı tek yoldan sağlanıyor. Bölünmüş yolun 22-25. kilometrelerinde trafik akışı sağdan yapılıyor. 36-40. kilometrelerde bölünmüş yol standardındaki yolun sağ tarafında çalışmalar devam ediyor. Bu nedenle trafik akışı sağa aktarılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler