Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan'da toplanan bin 100 battaniye, Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesindeki Suriyelilere gönderildi.

        Ardahan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünce toplanan yardımların Cerablus ilçesine gönderilmesi nedeniyle Valilik önünde uğurlama programı düzenlendi.

        Programda konuşan Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan İl AFAD Müdürlüğü öncülüğünde güzel ve örnek bir çalışma yapıldığını belirtti.

        Müdürlüğün başlattığı kampanya ile Cerablus'taki AFAD Lojistik Merkezi'nde Suriyelilere dağıtılmak üzere bin 100 battaniye toplandığını ifade eden Bilmez, şunları söyledi:

        "Buradaki temel niyetimiz, Nemrut'un ateşini söndürmeye giden karınca misali bir şeyler yapmak. Bu çalışmayla toplanan battaniyeler oradaki mazlum insanların yardımına giden Türk görevlilerine, gönüllülerine teslim edilecek. Ardahan'da karınca misali de olsa bir destekte bulunmak için bu kampanya başlatıldı."

        Bilmez, kampanyaya destek veren kurum ve görevlilere teşekkür etti.

        Ardahan İl Müftüsü Şaban Kondi'nin dua etmesinin ardından battaniye yüklü kamyon yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler