Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Sanayi, teknoloji, bilim, edebiyat, sosyal diyalog ve daha birçok alanda en iyi düzeylere gelerek refah seviyemizi en üst noktalara taşımanın yolu eğitimden geçmektedir." değerlendirmesini yaptı.

        Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü için yayımladığı mesajda, bir ülkenin gelişmesinin, iyi eğitim almış bireylerin yetişmesiyle mümkün olabileceğini belirtti.

        Tüm milletlerin dünü, bugünü ve yarınında öğretmenlerin daima çok önemli yerinin olduğunu ve olmaya da devam ettiğini vurgulayan Mahmut Arslan, şunları kaydetti:

        "Eğitim bir toplumun her alanda ilerleyebilmesi, yeni ufuklara yelken açabilmesi, kültürlü, özgüveni yüksek, alanında uzman, yeni nesillere örnek teşkil edecek bireylerin yetişmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Sanayi, teknoloji, bilim, edebiyat, sosyal diyalog ve daha birçok alanda en iyi düzeylere gelerek refah seviyemizi en üst noktalara taşımanın yolu eğitimden geçmektedir. Mesleklerin en kutsallarından birisi olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler