Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Güneydoğu'da HDP ile AK Parti arasına sıkışmış bir seçmen kitlesi, batıya gidiyorsunuz CHP ve AK Parti arasında tercih yapmak zorunda bırakılan bir seçmen kitlesi... İYİ Parti, hepinizin tercihine sunulmuş bir üçüncü yol." dedi.

        Akşener, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla parti genel merkezinde atanamayan öğretmen adayları ile bir araya geldi.

        Problemi olan kişileri dinleyerek proje üretmek için söz verdiklerini belirten Akşener, vatandaşa ulaşmak için eski konvansiyonel yöntemleri kullanma kararı aldıklarını, çiftçiyi, hayvancılık yapanı ve başka sorunları olanları dinlemek için böyle bir sistem kurduklarını söyledi.

        "Programımızda neye nasıl baktığımızı bir bütün olarak anlattık ama stratejilerimizi seçim projelerimizle sizleri dinleyerek somut olarak hazırlayacağız. Bu Türkiye'de ilk defa yapılıyor." diyen Akşener, şunları kaydetti:

        "Biliyorsunuz, genellikle 'abi' liderler. Abilerin hepsi Tayyip Bey de dahil sandalyeleri eskitmeye başladılar. Eskiden o geziyordu. Biz ayakkabıları eskiteceğiz. Göreceksiniz, hepsi size ulaşmaya gayret edecekler. Çünkü bu bir rekabet. Güneydoğu'da HDP ile AK Parti arasına sıkışmış bir seçmen kitlesi, batıya gidiyorsunuz CHP ve AK Parti arasında tercih yapmak zorunda bırakılan bir seçmen kitlesi... İYİ Parti, hepinizin tercihine sunulmuş bir üçüncü yol."

        Akşener, bir gazetecinin, "Devlet Bahçeli'nin 'İpsiz sapsız' sözü vardı. Bu konuda ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Sayın Bahçeli'yi hepimiz Türkiye'nin en kibar erkeği olarak bilirdik. Ama diyorlar ya işte 'Bas kişinin dalına, gör ondaki imanı.' Sözlerini çok yadırgadım. Samimiyetle saygısızlık ve terbiyesizlik olarak gördüm." yanıtını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler