Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Operasyonu'na katılan jandarma personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kato Dağı'nın zirvesinde çekilen videoyla kutladı.

        Jandarma Genel Komutanlığının Facebook ve Twitter gibi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüde, 2 bin 850 metre yükseklikteki Kato Dağı'nda Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Operasyonu'na katılan Beytüşşebap Komando Alayı'nın olumsuz hava şartlarına rağmen 220 gündür operasyonu ilk günkü azim ve kararlılıkla sürdürdükleri bilgisine yer verildi.

        Jandarma birliklerinin her zaman ve her yerde terörle mücadelesini sürdüreceği vurgulanan görüntülerde, "Kato Dağları'ndan başta bizleri yetiştiren başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyoruz." mesajı yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler