Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Dünya para-tekvando şampiyonu milli sporcu Şeyma Nur Emeksiz, mezun olduğu okulun sınıfında düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

        İngiltere'nin başkenti Londra'da 19-20 Ekim'de düzenlenen Para-Tekvando Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Emeksiz, kendisi gibi engelli olan Sami Bacaksız ile evlenme kararı aldı. Bunun üzerine nikah tarihi alan çift, tören için de Ordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tercih etti.

        Ailesi ve arkadaşlarının yalnız bırakmadığı çift, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın kıydığı nikahla evlendi.

        Şeyma Nur Emeksiz, nikah törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğunu belirterek, nikah için de mezun olduğu okulu tercih ettiğini söyledi.

        Güzel anılarının bulunduğu okulun sıralarında evlendiği için mutlu olduğunu ifade eden Emeksiz, "Hep öğretmen olmayı istedim. Onun için nikah tarihini de 24 Kasım olarak tercih ettim. İnşallah bir gün çok istediğim öğretmenliği de yapmak istiyorum. Hedefim mezun olduğum bu okula öğretmen olarak geri dönmek." dedi.

        Emeksiz, eşinin de kendisi gibi engelli olduğunu dile getirerek, "Birbirimizi tamamladık. İnşallah eşimle güzel yıllarımız olacak. Bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Damat Sami Bacaksız ise Şeyma'yı arkadaşlarının aracılığı ile tanıdığını belirterek, "Kendisiyle tanıştıktan sonra kesin kararlar aldık. Çok şükür bugünlere geldik. Meğer biz bir birimiz için yaratılmışız." diye konuştu.

        Sınıf ortamında sıralarda oturarak dünya evine girmenin de ayrı güzel olduğunu anlatan Bacaksız, "Belki bunu ilk yapan biz olduk. Eşimin böyle güzel bir günde okuluyla buluşması çok mutluluk verici." dedi.

        Çift daha sonra aynı okulun atölye bölümünde düzenlenen kutlamada gönüllerince eğlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler