Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'un Boyabat ilçesinde bir evde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi.

        Alınan bilgiye göre, Karamusalı köyünde Ülkü Pekcan'a (64) ait tek katlı ahşap evde kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıktığını gören vatandaşlar, ev sahibine haber verdi.

        Alevlerin tamamen sardığı eve girerek yangını söndürmek isteyen Pekcan, bir daha çıkamadı. Yangın, Boyabat itfaiye ekipleri ve köylülerce yapılan çalışma sonucu söndürüldü.

        Tamamen yanan eve giren Boyabat Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, Pekcan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

        Pekcan'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Köy muhtarı İsmail Ergün, AA muhabirine, evlerinde Pekcan ve köy imamı ile oturdukları sırada bir kişinin "Ülkü Pekcan'ın evinden dumanlar çıkıyor" diye bağırdığını, bunun üzerine Pekcan'ın koşarak evine gittiğini söyledi.

        Evi yoğun alev ve dumanın sardığını belirten Ergün, "Ülkü eve girdi. Komşular da çıkarmak için peşinden gitti ama bulamadı. Köyümüz ilçeye 42 kilometre uzakta olduğu için itfaiye 2 saat sonra geldi. Biz de itfaiye gelene kadar hortum ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştık. Yangın söndürüldü ama ev tamamen yanmıştı." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler