Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik "Kararlılık" adlı operasyonda gözatına alınan 21 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

        Beypazarı'nda "uyuşturucu ve uyarıcı madde üretimi ve satışı" yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık üç ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi.

        Operasyonda, 21 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 23 kilogram esrar, 261 kök Hint keneviri, bir miktar kenevir tohumu, kokain ve eroin ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

        Gözaltına şüphelilerden 15'i savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen D.Y, F.S.U, I.P, A.E, M.A. ve M.K. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler