Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Seydikemer ilçesinde denizde çıkan hortum kısa süreli korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

        Karadere Mahallesi'ndeki Karadere Plajı'nda kıyıdan yaklaşık 1 kilometre açıkta deniz üzerinde hortum oluştu. Yaklaşık 2 dakika süren hortum çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Kıyıya yanaşmadan ormanlık alana doğru ilerleyen hortum gözden kaybolurken, bölgede hortumla birlikte yağış meydana geldi.

        Karadere Muhtarı Hasan Topkaç, yaptığı açıklamada, yaşanan hortum nedeniyle mahalle sakinlerinin tedirgin olduğunu söyledi.

        Mahalle halkının geçimini ağırlıklı olarak seracılıktan sağladığını anlatan Topkaç, "Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın ilçelerinde yaşanan hortum nedeniyle seracılar büyük zarara uğradı. Biz de böyle bir şey olmasından korktuk. Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. İnşallah bir daha bölgede böyle bir afet yaşanmaz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler