Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde, internetten takım elbise sipariş eden Saffet Sonkaya'ya kullanılmış kaban gönderildi.

        İlçede ticaret ile uğraşan emekli Astsubay Sonkaya, bir alışveriş sitesinin düzenlediği kampanyanın reklamını gördü.

        Dikkatini çeken ürünler için alışveriş sitesine giren Saffet Sonkaya, toplam 240 lira tutarındaki 2 takım elbisenin siparişini verdi.

        Birkaç gün sonra Sonkaya'nın iş yerine kargo ile gelen paketten, sipariş edilen ürünler yerine kullanılmış eski bir deri kaban çıktı.

        Alışveriş yaptığı internet sitesi hakkında Karapınar Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesi veren Saffet Sonkaya, "2 takım elbise siparişi verdim. Kargo paketini açtığımda dolandırıldığımı anladım. İnsanlar kolay para kazanma yolunu bulmuş. 'Kandırılmam' diye düşünürken, benim de başıma geldi. Sorumlular hakkında yasal işlem başlatılması için ilgili mercilere başvurdum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler