Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Bala ilçesinde otomobilin tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden iki belediye personelinin cenazesi toprağa verildi.

        Ali Ulu yönetimindeki 06 DSG 81 plakalı Gölbaşı Belediyesine ait otomobilin dün Beynam mevkisinde Durali Özdemir idaresindeki 06 JPP 79 plakalı tıra çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren Gölbaşı Belediyesi Halkla İlişkiler Biriminde görevli Ali Ulu ve Erdal Çağıl için belediye binası önünde tören yapıldı.

        Gölbaşı Merkez Camisindeki törene, Ulu ve Çağıl'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

        Ulu ve Çağıl'ın cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler