Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'da 61 yaşında vefat eden eski Aydın Milletvekili Bekir Ongun'un cenazesi Buharkent ilçesinde defnedildi.

        21. Dönem Aydın Milletvekilliği görevinde bulunan Ongun için Buharkent ilçesi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

        Törene, Ongun'un yakınlarının yanı sıra Vali Yavuz Selim Köşger, Kaymakam Cafer Kaymakçı, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, bazı eski milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

        Cenaze namazının ardından Ongun'un cenazesi, Buharkent şehir mezarlığında toprağa verildi.

        Denizli'nin Buldan ilçesinde 1956 yılında doğan Ongun, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu.

        Ankara Keçiören Kamil Ocak Ortaokulunda Türkçe Öğretmenliği yapan Ongun, Kuşadası Milli Eğitim Şube Müdürlü ile Çivril ve Bekilli Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Eğitim Çalışanları Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ongun, 21. Dönem Milletvekili olarak görev yaptı.

        Ongun, evli ve 2 çocuk babasıydı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler