Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çardak ilçesinde yaşlı çifti darbedip paralarını gasbettikleri iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

        Gemiş Mahallesi'nde yaşayan Şakir (80) ve Şadiye Şengül (80) çifti, evlerine giren 4 saldırgan tarafından darbedildiğini ve evdeki 700 liranın alındığını belirterek jandarma ile 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

        Sağlık ekipleri Şengül çiftine ilk müdahaleyi yaparken jandarma da çevreyi araştırdı.

        Evin yakınında park halindeki otomobili bırakarak kaçan 3 kişiyi tespit eden jandarma ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı.

        Jandarma kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

        Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Şengül çifti, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

        Gemiş Mahallesi Muhtarı İbrahim Şengül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şüphelilerin eve mutfak penceresinden girdiğini belirtti.

        Şengül, "Yaşlı çift akrabam olur. Dört kişi Denizli'den araba kiralamış. Eve yakın bir yere arabayı park etmiş. Eve mutfak penceresini tornavidayla açıp girmişler. İki kişi yatak odasına yönelmiş, birisi kapıda birisi de arabada beklemiş. Çelik kasayı açmaları için yaşlı çifti darbetmişler. Ama anahtar çıkmayınca amcamın cebindeki parayı alıp kaçmışlar." dedi.

        - "Yediğimiz dayakla uyandık"

        Şakir Şengül, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını söyledi.

        Olaydan sonra kaçan 3 şüphelinin yakalandığı için mutlu olduklarını ve suçluların cezalarını çekmesini istediğini ifade eden Şengül, "Gece eşimle uyurken, birden tepemize çöktüler, deprem oldu sandım. Mutfaktan girmişler. Yattığımız odaya gelip, üstümüze atladılar. Uyuyorduk, yediğimiz dayakla uyandık." dedi.

        Kendilerini darbedenlerin para istemediğini ve pantolonundaki parayı aldıklarını anlatan Şengül, "Çelik kasanın anahtarını bulamamışlar, biz bağırınca kaçtılar. Kimseyle düşmanlığımız yok. Bize bunları yapanların cezalarını çekmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Şadiye Şengül ise karanlık nedeniyle suçluların yüzlerini tam göremediğini belirterek, evlerine giren kişiler tarafından yüzlerine yumrukla vurulduğunu ve yedikleri dayakla uyandırıldıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler