Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde cip ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İzmit'ten Kandıra istikametine giden Erdoğan Çay yönetimindeki 34 UU 1979 plakalı hafif ticari araç ile aynı yönde seyreden Selim Dede'nin kullandığı 41 FS 434 plakalı cip, Davuldere sapağı mevkisinde çarpıştı.

        Çarpışmanın şiddetiyle takla atıp yoldan çıkan cip, tarlaya devrildi. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Gazi Davulcu, Sadettin Filiz ve İsmet Günaydın yaralandı.

        Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

        Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Bu arada cipte bulunanların, yakınlarının cenazesine katılmak üzere Kandıra ilçesine gittikleri öğrenildi.

        Ayrıca cenazeye giden diğer araçlar, kazayı görünce olay yerine geldi. Yakınlarının kaza yaptığını gören bazı vatandaşların ağladığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler