Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "CHP'nin iktidarıyla bu sorunları çözme şansımız var. Yeter ki bir kez olsa dahi bize bu fırsatı verin. Biz bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz." dedi.

        Bingöl, Kültür Merkezinde düzenlenen CHP İl Kongresinde yaptığı konuşmada, 2019'da yapılacak seçimlerle Türkiye'nin uluslararası arenadaki yerinin yeniden belirleneceğine işaret etti.

        Seçimlerin Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade eden Bingöl, onun için bu seçimleri çok önemsediklerini vurguladı.

        Türkiye'nin çok yakıcı sorunlarının ortaya çıktığını savunan Bingöl, şöyle devam etti:

        "Vatandaşlarımız adeta hayatlarından bezdirildiler. Dönüp bakın, hayvancılıkla, tarımla vatandaşlarımız mutlu mu? Emeklimiz, taşeron işçimiz, atanamayan öğretmenler mutlu mu? Milyonlarca işsizimiz var. Türkiye'nin en temel, kanayan yaralarından bir tanesi. Üç temel sorunla yola çıkanlar onlarca temel sorunu bugün Türkiye'nin gündemine getirip oturttular."

        Tekin Bingöl, Türkiye'nin sorunlarının çözülmesi için CHP'nin iktidara gelmesi gerektiğini iddia etti.

        Bingöl, "Hangi siyasi görüşe, mezhebe, kimliğe mensup olursa olsun en temel özelliğimiz bizim için insan. Dolayısıyla bu bakış açısıyla bakacağız ve mutlaka CHP'nin iktidarıyla bu sorunları çözme şansımız var. Yeter ki bir kez olsa dahi bize bu fırsatı verin. Biz bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz." ifadesini kullandı.

        Konuşmalarına ardından tek liste halinde gidilen kongrede, Nevaf Bilek yeniden CHP il başkanlığına seçildi.

        Tekin, daha sonra Batman'a geçerek CHP İl Başbakanlığını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler