Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da 15 gün içerisinde 21 ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından otomobille polis aracına çarptıktan sonra yakalandı.

        İl Emniyet Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde son 15 gün içerisinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

        Polis ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı farklı bölgelerdeki yaklaşık 200 güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. Görgü tanıklarının da ifadelerine başvuran ekipler, şüphelinin, farklı suçlardan sabıkası olan Rıza D. (23) olduğunu tespit etti.

        Harekete geçen polis ekipleri, 15 günde 21 hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen Rıza D'yi ikametinde ve gidebileceği adreslerde bulamadı.

        Bir süre sonra şüphelinin otomobiliyle merkez Karatay ilçesinde seyir halinde olduğu ihbarını alan polis ekipleri, aracı Doğanlar Mahallesi'nde takibe aldı.

        Polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçmaya başlayan Rıza D, kısa süreli kovalamaca sonrası polis aracına çarptı. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rıza D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan Rıza D'nin farklı iş yerlerinden gerçekleştirdiği hırsızlık anları güvenlik kameralarınca görüntülendi.

        Görüntülerde, iş yerlerinin kapısını açan şüphelinin içeriye girerek değerli eşyaları alıp, hızla uzaklaşması görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler