Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Haçlı seferleri devam ediyor. Hedefleri Türkleri Anadolu'dan sürmek. Araplara uyguladıkları 'İslamsız Arap' projesinin adı Baasçılıktır. Türklere uygulamak istedikleri 'İslamsız Türk' kimliğinin ortaya çıkarılmasının aracısı da Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Kürtleri ise İslamsızlaştırma projesinin adı PKK'dır. Bu 3 projenin akıl merkezinin stratejik hedefi Türkleri Anadolu topraklarında çökertmektir." dedi.

        Külünk, Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor" adlı konferansa katıldı.

        Türkiye'ye 12 yıldır operasyon yapıldığını söyleyen Külünk, şöyle devam etti:

        "12 yıldır ülkemiz kuşatma altında. Bugün Batı'nın Türkiye'ye yönelik tehdidinin adı 'parçalamak'. Hiç öyle büyük laflar etmeye, cilalı laflar etmeye gerek yok. Hedef ülkemizin parçalanması. Hedef Ortadoğu'nun haritasını değiştirmek. Şimdi bu hedefin sağlanmasındaki suç ortakları kim? Haçlı seferleri devam ediyor. Hedefleri Türkleri Anadolu'dan sürmek. Anadolu'yu bizlere dar etmek. Araplara uyguladıkları 'İslamsız Arap' projesinin adı Baasçılıktır. Türklere uygulamak istedikleri 'İslamsız Türk' kimliğinin ortaya çıkarılmasının aracısı da Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Kürtleri ise İslamsızlaştırma projesinin adı PKK'dır. Bu 3 projenin akıl merkezinin stratejik hedefi Türkleri Anadolu topraklarında çökertmektir."

        - "ABD’nin söylediği hiçbir cümlenin samimiyeti kalmamıştır"

        ABD'nin terörle mücadelede samimi olmadığını belirten Külünk, "ABD'nin terörle mücadele başlığı altında söylediği sözlerin bir samimiyeti kalmamıştır. Askeri güçlerin Suriye sınırında ne işi var? Neden 50 bine yakın PKK ve PYD'liyi silahlandırıp, bunlara ağır silahlar ve para vererek, Suriye'nin kuzeyinde bu örgütleri ordulaştırmak istiyor, çünkü hedef Türkiye ve İslam'dır" diye konuştu.

        Konferansa, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler