Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kaçırmaya çalıştıkları iki üniversite öğrencisi kıza cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, 20'şer yıl hapisle cezalandırıldı.

        Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "nitelikli cinsel saldırı" suçlamalarıyla 22 yıldan 64 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanıklar Oktay Korkmaz (24) ve Cem Kılıç (24) ile taraf avukatları ve sanık yakınları katıldı.

        Sanıklardan Korkmaz, kaçırma ve cinsel saldırı suçlarını işlemediklerini öne sürerek, "Özür diliyorum, bu olaydan dolayı babam hayatını kaybetti, ailem dağıldı. Bir daha karşınıza herhangi bir suçla asla gelmeyeceğim. Affınızı istiyorum." diye konuştu.

        Sanık Cem Kılıç'ın avukatı ise müvekkilinin sadece otomobili kullandığını, suça doğrudan iştirak etmediğini ileri sürerek tahliye talebinde bulundu.

        Sanıkların son savunmalarının ardından mahkeme heyeti, Korkmaz ile Kılıç'ı 20'şer yıl hapis cezasına mahkum etti.

        - Olay

        Çamlaraltı Mahallesi'nde 14 Mayıs'ta üniversite öğrencisi G.T, kendisini kaçırmaya çalışan iki şüpheliye karşı koymuş, zanlılar, yaklaşık 20 dakika sonra aynı mahallede üniversite öğrencisi S.Ş'yi de kaçırmaya çalışmış, çevredekilerin tepkisi üzerine plakasız araçla olay yerinden kaçmıştı.

        Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince oluşturulan özel ekip, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek Korkmaz ve Kılıç'ı Burdur'un Yeşilova ilçesinde yakalamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler