Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı Ardahan-Şavşat karayolunda ulaşım sağlanamıyor.

        Karayolları 183. Şube Şefliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı Ardahan-Şavşat karayolunun ulaşıma kapandığı belirtilerek, "Ardahan-Posof karayolumuz halen kapalı bulunmaktadır. Söz konusu kapalı yollarımızda karla mücadelenin yapılabilmesi için tipinin dinmesi bekleniyor." ifadeleri kullanıldı.

        Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarının yanı sıra tüm yollarda kar yağışı ve buzlanmanın ulaşımı aksattığı belirtilen açıklamada, sürücülerin takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmaları istendi.

        - 180 köyle ulaşım sağlanamıyor

        Ardahan İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada da kar yağışının tipi ile birlikte yoğun bir şekilde devam ettiği, bu nedenle il ve ilçelerde 180 köyle ulaşımın sağlanmadığı belirtildi.

        Kars'ın Kağızman ilçesinde 5, Sarıkamış'ta da 5 olmak üzere toplam 10 köy yolu kapalı bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler