Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da düzenlenen 15. Evcil Kanatlı Hayvanlar Festivali'nde, 10 binin üzerinde kanatlı hayvan sergilendi.

        İstanbul yolu üzerindeki fuar alanında düzenlenen festivale, Türkiye'nin her bölgesinden hayvanseverler katıldı.

        Küçük kanatlı hayvanlar, güvercinler ve tavuk cinsleri olarak ayrı gruplarda sergilenen kanatlı hayvanlar, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

        Çorlu Evcil Kanatlılar Derneği Başkanı Aytaç Göçmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 bin metrekare kapalı alanda bin 400 kafesin yer aldığı festivale, Türkiye'nin hemen hemen her yerinden katılım olduğunu söyledi.

        800 kanatlı hayvanın yarıştığı festivalde, 275 kupa verildiğini ifade eden Göçmen, ''15. Evcil Kanatlı Hayvanlar Festivali'ni yaptık. Festivalimizde, on binlerce evcil kanatlı hayvan sergilenerek, kanatlı hayvanları sevenler ile buluşturuldu. Bu festivalde, kanatlı hayvanlarımız 5 kategoride yarıştı. Bunun yanında muhabbet ve kanarya kuşları ile süs tavukları sergilerimiz de oluyor.'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler