Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - TFF 1. Lig'de sahasında Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Grandmedical Manisaspor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, bu maçın kendileri için 3 puan açısından çok önemli olduğunu ama kaybettiklerini söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihan, bir oyuncularının kırmızı kart görmesiyle oyunda düzenin değiştiğini ifade etti.

        Hamit Cihan, mücadelede yakaladıkları pozisyonları kullanamadıklarına işaret ederek, "Bu maç bizim için 3 puan açısından çok önemliydi. Hatta bir puan bile çok değerliydi. Müsabakanın başında 10 kişi kalmamız bizi etkiledi. Oyun düzenimizi değiştirdi. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sonuç çok daha farklı olacaktı. Bundan sonra yapacağımız iş, devre arasını iyi değerlendirip rakiplerimizle aramızdaki puan farkını indirmek." yorumunu yaptı.

        - Altınordu cephesi

        Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ise 7 maç sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

        Zor bir karşılaşma olduğunu ifade eden Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

        "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hava şartları da karşılaşmayı zorlaştırdı. Maçın ilk yarısında pas yapılamayan bir zemin vardı. Biz bu arada golü bulduk rakip 10 kişi kaldı. Belki skoru daha da artırabilirdik. İkinci yarı bizim lehimize giderken golü yedik. Ardından kırmızı kart gördük ama kazanma hırsımız sahaya yansıdı. Zor bir deplasmanda kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler