Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

        Soma-Akhisar devlet yolunun 31-33'üncü kilometrelerinde köprü ayağı yapımı çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatılarak, araçlar yan yollara yönlendirilecek.

        Emirdağlar-Çifteler yolunun 13-17 ve 26-27'nci kilometrelerinde yapım ve altgeçit çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 27 kilometresi Beyhanlı Köyü ayrımında kavşak düzenleme ve kaza kara noktalarının iyileştirilmesi çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle bölünmüş yolun bu kesiminde Akçakoca-Alaplı istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım sol şeritten kontrollü veriliyor.

        Osmaniye-Gaziantep devlet yolunun 11-12'nci kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler