Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Şırnak'ta Gabar Dağı mevkisinde yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 21 yaşındaki sözleşmeli Piyade Er Hacı Mustafa Can'ın acı haberi Mersin'in Gülnar ilçesindeki ailesine ulaştı.

        Can'ın şehadet haberi, Gülnar ilçesi İshaklar Mahalesi'nde yaşayan anne Eşe ile baba Mustafa Can'a, Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Çömez, Belediye Başkan Yardımcısı Alparslan Ünivar ve İlçe Müftüsü Bilal Kadı tarafından verildi.

        Bekar olan ve 2 kardeşi bulunan şehit Can'ın ilçede kendisine ev yaptırdığı ve 10 gün sonra izine geleceği öğrenildi. Komşuları da Can'ın yaptırdığı eve Türk bayrağını kendisinin astığını anlattı.

        Acı haberin ardından mahalle sakinleri evlerine Türk bayrağı astı.

        Şırnak'ta Gabar Dağı mevkisinde yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler