Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf seçti.

        AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Çimen, Haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", Yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı", Spor kategorisinde de Güven Yılmaz'ın "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

        Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirme yapan Çimen, fotoğrafları çeken muhabirleri kutladı.

        Çimen, AA'nın Gümüşhane'de ofisinin bulunmasının hizmetlerin duyurulması bakımından ciddi önem taşıdığını ifade etti.

        AA'nın Gümüşhane'de olduğu gibi yurt içi ve yurt dışında da birçok başarılı haberlere imza attığını ve Türk basınının her konuda öncüsü ve güvenilir bilgi kaynağı olduğunu vurgulayan Çimen, "Bir Boşnak çocuğun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinin resmedildiği fotoğrafı öncelikli olarak çok beğendim. Bu fotoğraf mazlum milletlerin hala bizleri Osmanlı'nın devamı olarak gördüğünü, umut olarak gördüğünü ifade ediyor. Bu bakımdan çok anlamlı buldum." dedi.

        Çimen, Yaşam kategorisinde oy kullandığı Ali Jadallah'ın "Engelli Kardeşlerin Yaşamı" isimli fotoğrafının da engelli bireylerin yaşamını güçlü duygularla yansıttığını belirtti.

        Spor kategorisinde ise Güven Yılmaz'ın "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor" konulu fotoğrafın kendisini etkilediğini ifade eden Çimen, "Bu fotoğraf genç kızlarımızın çok yönlü yaşama bakışını ve hayatın her alanında varoluş mücadelesi ve azmini yansıtıyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler