Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop Valisi Hasan İpek, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

        Anadolu Ajansının oylamaya sunduğu fotoğrafları tek tek inceleyen Vali İpek, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

        Oylamanın ardından değerlendirmede bulunan İpek, fotoğrafların her birinin kendi içinde hikayesi bulunduğunu söyledi.

        Fotoğrafları çeken AA çalışanlarını kutlayan İpek, "Anadolu Ajansı, yurt içi ve dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Son yıllarda ortaya koyduğu habercilik anlayışıyla güzel çalışmalara imza atıyor. Fotoğrafların her biri de gerçek anlamda kendi içinde bir hikaye barındırıyor. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum." diye konuştu.

        Vali Hasan İpek, AA'nın gelecek yıllarda da Türkiye ve dünyanın neresinde bir mazlum varsa onların sesi olmaya devam edeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler