Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Azdavay ilçesinin Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, bin 100 rakımlı Zümrüt köyünü, kışın kar kalınlığının 3 metreyi bulmasına, dünya ile iletişimlerinin kesilmesine rağmen terk etmeyen Ali Osman ve eşi Fati Kara'yı ziyaret etti

        Çakmak, kış aylarında yalnız kalmalarından dolayı olumsuzluk yaşayabileceklerini belirterek, çifti ilçe merkezine davet etti.

        Ali Osman Kara ise köy yaşantısının sağlığına iyi geldiğini, burada mutlu olduklarını söyleyerek evinden ayrılmak istemediğini ifade etti.

        Çakmak, devlet olarak Kara çiftinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Yaşlı çiftimizi ziyaret ettik ve kış boyunca kendilerini ilçe merkezinde misafir etmek istediğimizi söyledik. Kendileri köy hayatını sevdiklerini ve sağlıklarına iyi geldiğini söyleyerek köyden ayrılmak istemediklerini belirttiler." diye konuştu.

        Ziyarette, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Adem Uğurlu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adem Karamehmet de bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler