Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

        AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve oylamaya sunulan fotoğrafları büyük ekranda tek tek inceleyen Bilmez, Haber kategorisinde Wısam Hashlamoun'un, "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk", Yaşam kategorisinde Günay Nuh'un "Ardahan'da kış", Spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

        AA'nın güzel bir çalışmaya imza attığını, birbirinden değerli fotoğrafları seçmekte zorlandığını anlatan Bilmez, çok sayıda İsrail askerince gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk" fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan Fevzi el-Cuneydi’nin fotoğrafından çok etkilendiğini dile getirdi.

        Bilmez, Cuneydi'nin fotoğrafına ilişkin "Bu fotoğraf, son dönemde yaşadığımızı özetliyor. Haklı olanın yenemediği, haklı olanın öz güveniyle o güçlü olana korku saldığını bu fotoğrafta gördüm. Beni duygulandıran kısmı da o oldu." dedi.

        Vali Bilmez, "Fotoğraflar birbirinden güzel. Aralarında seçim yapmakta insan cidden zorlanıyor. Hem yaşam, hem acı, hem gayrete dair çok fotoğraf var. Aslında yaşamın kendisi bu fotoğraflarda. Onun için başta Anadolu Ajansı olmak üzere emeği geçen her muhabir arkadaşı tebrik ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler