Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başkentte geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 33 kişi tutuklandı.

        Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 3-10 Aralık'ta uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

        Operasyonlarda 545 gram esrar, 414 gram eroin, 385 gram kokain, 59 ecstasy hap, 17 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 10 captagon hap, 30 gram metamfetamin, 11,5 gram fensiklidin, 487 gram bonzai ve 775 sentetik ecza ele geçirildi.

        Uyuşturucu imalatçısı ve satıcısı oldukları iddiasıyla 55, bulundurma ve benzer suçlardan 45 kişi ile 3 kişiye de diğer suçlardan yasal işlem yapıldı. Zanlılardan 33'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda 7 tabanca, 10 tabanca şarjörü, 2 av tüfeği, 4 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 55 bin 10 lira, 8 bin 950 dolar ve 220 avroya el konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler