Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, 2 kişinin parası, cep telefonu ve motosikletini gasbettiği öne sürülen 5 zanlıdan biri tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Alınan bilgiye göre, H.C. ve G.Ş, Barbaros Mahallesi'nde akrabalarından emanet aldıkları motosikletle gezdikleri sırada, tanımadıkları 5 kişi tarafından gasbedildikleri iddiasıyla polise başvurdu.

        H.C. motosiklet ve 35 lirası, G.Ş. ise 70 lira ve cep telefonunun gasbedildiğini öne sürdü. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, H.C. ve G.Ş'nin verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlattı.

        Polis ekipleri, yürüttüğü çalışmalar sonucu M.Ö. ve İ.A. ile 18 yaşından küçük zanlılar D.Ö, A.A. ve R.A'yı gözaltına aldı.

        Müştekiler tarafından teşhis edilen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

        Zanlılardan M.Ö. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler