Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Hindistan'da sevgilisinin kocasını öldürdükten sonra yerine geçmeye çalışan kişi, hastanede yemesi için verilen etli çorba sayesinde yakalandı.

        "Times of India" gazetesinin haberine göre, Haydarabad şehrinde 27 yaşındaki M Svati ile sevgilisi Rajesh, Svati'nin kocası Reddy'e uykusunda narkoz verdikten sonra öldürdü ve cesedini ormanlık alana attı.

        Öldürdüğü kocasının yerine sevgilisini geçirmeyi düşünen Svati, erkek arkadaşı Rajesh'in yüzüne asit dökerek tanınmaz hale getirdi.

        Daha sonra akrabalarını arayan kadın, kimliği belirsiz bir kişinin evlerine girdiğini ve kocasının yüzüne asit döktüğünü söyledi.

        Yüzü yanan sevgili, öldürdüğü adamın akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı.

        Rajesh, hastanede sunulan etli çorbayı vejetaryen olduğu için reddetti. Bu durum, oğullarının yüzünün yandığını düşünen Reddy'nin akrabalarının dikkatini çekti. Reddy'nin et yediğini bilen aile, durumdan şüphelenerek polise başvurdu.

        Polis, başvurunun ardından Rajesh'in parmak izinin Reddy ile uyuşmadığını tespit etti.

        Olayın ortaya çıkmasından sonra Svati ve sevgilisi, Sıdhakar Reddy'i öldürmek suçlamasıyla gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler