Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa kuzey ve batı bağlantı yolu kavşakları arası 12-16'ncı kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Gaziantep-Şanlıurfa istikametinde 3 şerit trafiğe kapatıldı.

        TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanıyor.

        Van-Muradiye yolunun 47-50'nci kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma sağ yoldan iki yönlü izin veriliyor.

        Bozburun-Marmaris yolunun 15-16'ncı kilometrelerindeki onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

        Polatlı-Ankara yolunun 28-30'uncu kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Polatlı-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Kayseri-Niğde yolunun 52-55'inci kilometrelerinde alt geçit çalışmaları nedeniyle ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.

        Dursunbey-Harmancık yolunun 13-30'uncu kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler