Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaşam ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce, 12 Aralık'ta terör örgütünün kış üslenmesine yönelik "Şehit Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik 2017-10 Operasyonu" gerçekleştirildi.

        Kızılağaç beldesi Gürgür Mahallesi'ndeki arazi aramasında toprağa gömülü 2 dolu küçük tüp, tüp başlığı, naylon, 2 kazma, muhtelif miktarda mutfak, giyim ve sağlık malzemesi, 8'li pil bloku (el yapımı patlatıcı düzeneği için hazırlanmış, koli bandı ile sarılı), 2 elektrik bandı, koli bandı, çok sayıda gıda ve temizlik malzemesi ele geçirildi.

        Gıda ve kişisel temizlik malzemeleri, savcının talimatıyla olay yerinde imha edildi.

        Halkın huzur ve güvenliği için kent genelinde terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği, duyarlı vatandaşların her türlü ihbarının emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler