Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

        AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Kasap, Haber kategorisinde İssam Rimawi'nin "Müslümanlara engelleme", Yaşam kategorisinde Fikret Delal'in "Rize'de teleferikle ulaşım", Spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

        Oylamaya katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kasap, AA'nın yılın fotoğraflarını belirlemesini önemli bulduğunu anlattı.

        Birbirinden güzel ve önemli fotoğraflar olduğunu, bunlar arasında seçim yapmanın kolay olmadığını ifade eden Kasap, "Biz yine içlerinden hassas olduğumuzu düşündüğümüz fotoğrafları tercih ettik. Bu yarışmanın sonuçlarının inşallah Anadolu Ajansına ve fotoğrafları çeken kişilere faydası olacaktır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler