Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Kuveyt Beyt-ül Zekat kurumu iş birliğiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Suriyelilere hizmet veren hastaneye ameliyathane yapılacağı bildirildi.

        İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Erhan Yemelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyeli mağdurların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

        Sağlık alanında büyük çaba harcadıklarını belirten Yemelek, ''Suriyeli savaş mağdurlarına yönelik sağlık çalışmalarımız kapsamında Kuveyt merkezli Beyt-ül Zekat kurumu ile bir protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında Beyt-ül Zekat kurumu tarafından bağışlanan 140 bin avro ile Reyhanlı’daki Suriyelilere hizmet veren Emel Hastanesine tam donanımlı ameliyathane yapacağız. Desteklerinden ötürü Beyt-ül Zekat kurumuna teşekkür ediyoruz. Ameliyathane kısa süre içerisinde kurularak hizmet verecek.'' ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler