Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da, hastaneye yaralı halde getirildikten sonra ölen kadınla ilgili biri tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlandı.

        Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasına tutuklu sanık Muhammet Ertaş, tutuksuz sanıklar Y.K, R.E, O.T. ve maktul Dilek Bozal'ın eşi Adem Bozal ile tanık Y.K. katıldı.

        Tutuklu sanık Ertaş, duruşmadaki savunmasında, hakkındaki iddiaları reddetti.

        Mahkemede müşteki sıfatıyla dinlenen maktulün eşi Adem Bozal ise olayın yaşandığı dönemde eşiyle boşanmak üzere olduklarını söyledi.

        Eşinin önceki evliliğinden çocuğu olduğunu belirten Bozal, şunları dile getirdi:

        "Çocuğuyla ilgili bir dava vardı, boşanmak için o davanın bitmesini bekliyorduk. Olay o sırada yaşandı. Dilek öldükten sonra ilk ben gördüm, hastaneye gittiğinde ölmüş zaten, elbisesini de yıkamışlar. Dilek kan kaybından öldüyse eğer elbisesinde kan olması lazımdı, elbisesinde hiç kan yoktu. Hastaneye getiren Muhammet'miş. Dilek'in ölü olduğunu bilirse kaçar diye Muhammet'e bunu söylememişler. Dilek'in vurulma yeri sağ bacağının iç kısmı, doldur boşalt yapılırken vurulması pek mümkün değil. Kıyafetlerinin alt kısmı ıslaktı belli ki yıkanmıştı."

        Mahkeme heyeti kısa bir aranın ardından maktule ait emanetteki giysilerin İstanbul Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Diresine gönderilerek atış mesafesinin tespitine, Yüksek İhtisas'ın girişindeki otoparka ait güvenlik kameralarının sorulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Geçtiğimiz Haziran ayında, bacağından tabancayla yaralanan ve iki kişi tarafından otomobille özel bir hastanenin acil servisine getirilen kadın hayatını kaybetmişti. Kadının öldüğünü öğrenen kişiler kaçmış, polis ekiplerinin çalışması sonucu şüpheliler yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler