Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere her gün sıcak yemek veriyor.

        Belediyeden yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentte 15 ihtiyaç sahibi aileye her gün iki öğün sıcak yemek hizmeti sunulduğu belirtildi.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklediği vurgulanan açıklamada, ekiplerin gidilen her evden hayır duasıyla ayrıldığı ifade edildi.

        Açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek için uğraş verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "Kendi başına yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızı tespit ettik. Şu ana kadar belirlenen 15 hane var. Bunlar gerçek ihtiyaç sahibi. Her gün aş evimizde yapılan 3 çeşit 2 öğünlük sıcak yemeği götürüyoruz. Haftanın 7 günü sıcak aş dağıtım hizmetimiz devam ediyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler