Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - TİGEM Spor, Kadınlar Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 3. tur rövanş maçında yarın Rusya'nın SKNT Luch Vladimir takımıyla karşılaşacak. Müsabaka TSİ 18.00'de başlayacak.

        Başkent ekibi, rövanş karşılaşmasında Fulya Yıldırım, Zoia Novikova ve Christina Alına Hirici'den oluşan takımla mücadele edecek.

        Türk ekibi Ankara'da 25 Kasım'da oynadığı ilk müsabakayı 3-1 kaybetmişti.

        TİGEM Spor Genel Kaptanı Salih İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya'daki maç için iyi hazırlandıklarını ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

        Ankara'da oynanan 3. tur ilk maçını kaybettiklerini hatırlatan İnce, "Geçen yıl elde edilen başarının ne kadar anlamlı olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Rakiplerimiz çok güçlü ve iddialı. Türk masa tenisinin geldiği yeri geçen yıl kanıtladık." değerlendirmesini yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler