Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

        Köşger, haber kategorisinde Wilsam Hashlamoun'un çektiği "Direnişin Sembolü 16 Yaşındaki Çocuk", yaşam kategorisinde Cem Öksüz'ün "Altınkum'a Kuşbakışı" ve Abdullah Coşkun'un çektiği "Türkiye'nin Sevinci" eserlerini seçti.

        AA'nın son zamanlarda yaptığı atakla yüz ağartan bir kuruluş olduğunu söyleyen Köşger, "AA, hem ülkemizin hem mazlum milletlerin dünyada sesini duyurmaya çalışan, birçok dilde yayın yapmasıyla herkese erişmeye çalışan bir kuruluştur. Bundan dolayı AA'yı tebrik ediyoruz." diye konuştu.

        Fotoğrafların hepsinde ayrı bir emek olduğuna dikkati çeken Köşger, "Bazı fotoğraflar beni çok şaşırttı. Hangisini seçeceğim konusunda zorlandım. Hepsi birbirinden güzel. Tüm foto muhabirlerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler