Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Kısa süre önce sezonun açılmasıyla hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı kayakseverler, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'i doldurdu.

        Bir süre önce etkili olan kar yağışı ve otellerdeki suni karlama sistemleriyle kar kalınlığının 37 santimetreyi bulduğu Palandöken'de, hafta sonu tatilini fırsat bilenler bölgedeki tesislere akın etti.

        Otellerin kayak pistlerini dolduran çok sayıda turist, hava sıcaklığının 2 derece olduğu bugün pistlerde çocuklarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

        Kızak, snowboard, ve kayak takımlarıyla kayak yapmanın keyfinin yaşayanlar, otellerdeki müzik dinletisi gibi etkinliklere katılarak da eğlendi.

        Kayak yapmaya gelen İstanbul'dan gelen moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa Erzurum'da bulunduğunu ve ortamın güzel olduğunu söyledi.

        Sayılgan, iş nedeniyle Erzurum'da bulunduğunu belirterek "Özellikle gençleri görünce insan çok motive oluyorum. Kayak takımlarıyla yarışıyorlar ve bence ülkemiz adına çok güzel bir gelişme diye düşünüyorum. Gelirken sis yüzünden rötarlı geldik ama sis olmasa çok şahane çünkü 15 dakika sürüyor havalimanından buraya gelmek." diye konuştu.

        Yıldırım Avcı da hafta sonlarını eğlenceli hale getirmek için kayak yaptığını ve çok güzel bir ortam olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler