Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari'de ihtiyaç sahibi öğrencilerin mont ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes düzenlendi.

        23 Nisan İlk ve Orta Okulunda veli, öğretmen ve öğrenci işbirliğiyle düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Veliler evlerinde hazırladıkları yöresel yemekleri, tatlı ve pastaları, öğrenciler ise yaptıkları resim ve el işlerini kermeste satışa çıkardı.

        Bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirle alınacak mont ve ayakkabılar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.

        Okul Müdürü Kadir Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu kış günlerinde hiçbir öğrencinin ayakkabısız ve montsuz kalmaması adına kermes düzenlediklerini söyledi.

        Çetin, "Buradan elde edeceğimiz gelir ile çocuklarımıza ayakkabı ve mont alacağız. Hakkari halkının inanılmaz derecede katılımı, ilgisi bizi çok memnun etti. Şu anda okulumuzun katları tıklım tıklım. Veli, öğretmen ve öğrenci işbirliğinde hayırlı bir iş gerçekleştiriyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler