Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEUL (AA) - Güney Koreli erkek müzik grubu SHINee'nin solisti Kim Jong-hyun hayatını kaybetti.

        Yonhap'ın haberine göre, SHINee'nin solisti 27 yaşındaki Kim, Cheongdam-dong bölgesindeki evinde yerel saatle 18.10'da bilinci kapalı halde bulundu.

        Polis, Kim'in kız kardeşinin acil yardım hattını arayarak kardeşinin intihar edebileceği ihbarını paylaştığını aktardı.

        Yetkililer, kalbi durmuş halde yakınlardaki bir hastaneye kaldırılan Kim'in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediğini söyledi.

        Evde bir kızartma tavası içinde kömür briketi bulan polis, Kim'in zehirli gaz soluyarak öldüğünü düşünüyor.

        Kız kardeşi, Kim'in kendisine "Lütfen gitmeme izin ver. İyi olduğumu söyle. Son veda" yazılı mesajlar attığını, bu nedenle kardeşinin intihar ettiğini düşündüğünü ifade etti.

        Kim Jong-hyun, tüm dünyayı saran ve özellikle gençlerin benimsediği Kore pop akımının önde gelen temsilcilerinden SHINee grubunun baş solisti olarak Mayıs 2008'de ilk defa sahne almıştı. Kim, son olarak 9-10 Aralık'ta başkent Seul'de solo konser vermişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler